BAND DEMO  GALLERI MUSIKKEN OMTALE  REFERENCER TECH RIDER BOOKING 

Miss Molly Band spiller til alle slags fester - ingen fest for lille og intet job for stort. Miss Molly Band er det kendte band fra København, der spiller alle de populære og dansevenlige hits fra de seneste 7 årtier, med alt fra de glade 60'ere og frem til det allernyeste.


Miss Molly Band elsker at spille 80'er og alle de gode dance hit's, hvor musikken er noget som alle kan huske.
Vi spiller til alle slags fester, hvad enten det er bryllup, rund fødselsdag, firmafest, julefrokost, eller open air. Vi spiller også gerne til jeres Skt. Hans aften eller  by- og havnefesten og andre større arrangementer, hvor der skal være plads til alle.

Hos os er en booking altid en sikker booking, og du kan altid få et gratis og uforpligtigende tilbud fra os, det koster ikke noget. Repertoiret sammensættes ud fra dine særlige ønsker, men husk vi hjælper gerne med at sammensætte det perfekte miks af numre til netop din fest - for vi har mange års erfaring i at vælge netop de allerbedste numre som virker hver gang - til din fest bliver der ingen bænkevarmere når vi spiller !

Vores priser er altid rimelige - men afhænger naturligvis af hvor vi skal spille, og i hvor lang tid. Vi har alt i lys- og lydanlæg, det eneste du skal tænke på er plads til bandet og strømmen til vores lyd- og lysanlæg, så får du til gengæld den bedste fest, som helt sikkert sætter prikken over i'et, og som du og dine gæster vil huske på i rigtig lang tid efter, med tankerne om en supergo' aften til tonerne af den allerbedste musik.